WERKWIJZE, KOSTEN
EN VOORBEELDEN


WAAROM EEN AFSCHEIDSFILM

Lees verder


DE AFSCHEIDSFILM

Lees verder

  WERKWIJZE

 • Vanaf het moment dat jullie ons de opdracht geven om een afscheidsfilm te maken beginnen wij allereerst met het verzamelen van privé beeld (film en foto) van jullie dierbare. Graag plannen we, mits er tijd voor is, een afspraak in waarbij we jullie wensen en ideeën bij de film naast onze ervaring en expertise leggen. Dit is ook altijd een fijne ijsbreker voor jullie en voor ons. Hierna volgen de interviews.

  We plannen maximaal twee dagen in om alles te filmen voor jullie afscheidsfilm. Mocht het aantal interviews niet in deze twee dagen passen dan is het een optie om er nog een extra dag aan toe te voegen. Maar dit bespreken we tijdens ons eerste gesprek.

  Naast de interviews willen wij ook nog twee tot drie plekken van betekenis vastleggen. Evenals bij de interviews is het mogelijk om meer plaatsen te bezoeken, houd er rekening mee dat het toevoegen van locaties kan leiden tot extra dagen.

  We werken in Nederland en België.

  EINDRESULTAAT EN OPLVERING

  Wij hebben naast de twee dagen filmen ook twee dagen nodig om de afscheidsfilm gereed te maken voor presentatie.

  Afhankelijk van tijdsdruk proberen we altijd een revisieronde in te plannen. Tijdens deze revisie kunnen er kleine zaken aangepast worden en zorgen we dat de afscheidsfilm naar wens is.

  Afhankelijk van het gekozen type film ontvangen jullie een film van circa 6 minuten, de korte Afscheidsfilm, of een film van circa 25 minuten, de lange Afscheidsfilm. De film zal gereed zijn voor vertoon tijdens de uitvaart. Mocht de film niet bedoeld zijn voor de uitvaart, laat dit ons dan op voorhand weten.

  Naast de door jullie gekozen film ontvangen jullie het ruwe beeld van alle interviews die hebben plaatsgevonden.

  TYPE AFSCHEIDSFILM EN KOSTEN

  Korte Afscheidsfilm: circa 6 minuten €1.750
  Lange Afscheidsfilm: circa 25 minuten €2.250

  Extra opties:
  De Uitvaartfilm: De volledige registratie van de uitvaart + een compilatie van circa 4 minuten van de uitvaart €1.750
  Extra dag interviews filmen: €500

  De prijzen zijn exclusief reiskosten.

  PRIVACY

  Wij hebben ervoor gekozen om de twee voorbeeldfilms met een wachtwoord te beschermen. Dit omdat wij de films veel te persoonlijk vinden om zo openbaar online te zetten.

  We kiezen voor deze aanpak omdat wij de privacy zeer belangrijk vinden en we hopen dat jullie deze werkwijze begrijpen en straks dus zelf ook waarderen.

  Stuur ons een mail of whatsapp en we zullen jullie toegang geven tot de afscheidfilms.

  Mocht je benieuwd zijn naar wat wij maken, bekijk BruidBeeld ter referentie.

  VOORBEELD KORTE AFSCHEIDSFILM  VOORBEELD LANGE AFSCHEIDSFILM